Disclaimer & termeni și condiții

Aceste pagini sunt furnizate de Mihai Pungilă (Administrator) și Timon El. Müller (editor, V.i.S.D.P.).
Autorii respectivi sunt responsabili pentru propriile lor articole.

Adresa

Asociația Sprijin Fără Frontiere
str. Traian, nr. 21,
820136 Tulcea,
Jud. Tulcea, România

Tel.: 0741.063.270 / 0755.114.151

Mail: sprijinfarafrontiere@gmail.com / office@sprijinfarafrontiere.ro

Condiții de utilizare și exonerare de răspundere*
**Informații generale: Orice accesare și utilizare a prezenței pe Internet www.sprijinfarafrontiere.ro al asociației, este guvernată de aceste prevederi («Conditii de utilizare»). Asociația Sprijin Fără Frontiere își rezervă dreptul de a modifica Termenii de utilizare în orice moment și fără o notificare prealabilă. Prin vizitarea acestui site, dvs. ( «dvs.» sau «Utilizatorul» ) sunteți de acord cu acesti Termeni de utilizare.

Declarație de declinare a responsabilității
Acest website și conținutul său – resp. orice citiți, auziți sau vedeți pe acesta, servesc doar în scopul furnizării de informații. Asociația Sprijin Fără Frontiere se străduiește să se asigure că informațiile publicate pe site-ul web sunt corecte și actualizate dar nu își poate asuma nici o garanție pentru site sau pentru conținutul acestuia. Aceasta înseamnă că este exclusă orice garanție în ceea ce privește formularea, caracterul complet, legalitatea, actualitatea, utilitatea sau corectitudinea informațiilor pe care le conține sau informațiile care pot fi accesate prin intermediul link-urilor prezente pe site. În afară de acesta, Asociația Sprijin Fără Frontiere nu garantează că site-ul va fi întotdeauna accesat fără probleme sau ca accesul dvs. nu va fi întrerupt. Asociația Sprijin Fără Frontiere nu are nici o obligație de a elimina informațiile învechite de pe site sau de a actualiza și de-a corecta informațiile anterioare. Asociația Sprijin Fără Frontiere își rezervă dreptul de a modifica, extinde sau ajusta conținutul site-ului său în orice moment fără o notificare prealabilă.Exonerarea de răspundere
Asociația Sprijin Fără Frontiere își asumă răspunderea pentru daunele cauzate dumneavoastră sau părților terțe de către organismele Asociației Sprijin Fără Frontiere ca urmare a unui comportament intenționat, neglijență gravă sau ca urmare a unei omisiuni intenționate sau culpă gravă; cu toate acestea, își asumă o astfel de răspundere numai în limita legilor în vigoare. Este exclusă orice altă răspundere și anume orice răspundere în afara celor pentru abateri sau omisiuni intenționate sau pentru orice daune cauzate de agenți (inclusiv contractanți sau angajați). Utilizatorii folosesc site-ul pe propriul risc.

Linkuri externe
Site-ul Asociația Sprijin Fără Frontiere poate conține link-uri către site-urile terților. Deoarece Asociația Sprijin Fără Frontiere nu are nici un control asupra conținutului sau site-urilor web ale terților, nu poate acorda nici o garanție pentru legalitatea, corectitudinea, utilitatea, actualitatea sau caracterul complet al conținutului acestor site-uri. Asociația Sprijin Fără Frontiere nu este responsabil pentru site-urile terților, conținutul acestora sau pentru site-uri web care afișează link-uri sau marcaje vizuale către site-ul Asociația Sprijin Fără Frontiere.

Drepturi de proprietate intelectuală
Conținutul acestei pagini web și anume imagini, filme, imagini și mărci comerciale, logo-uri, logo-uri grafice, grafică, prezentări, comunicate de presă și alte informații, sunt protejate prin drepturi de autor aplicabile și prin alte legi care vizează protecția drepturilor de proprietate intelectuală. Reproducerea, transmiterea sau orice altă utilizare a unei părți sau a întregului conținut sau a schiței acestui site este interzisă în lipsa acordului prealabil scris de Asociația Sprijin Fără Frontiere. Orice astfel de consimțământ acordat de Asociația Sprijin Fără Frontiere poate fi retras de către Asociația Sprijin Fără Frontiere în orice moment, fără ca Asociația Sprijin Fără Frontiere să fie responsabil pentru orice prejudiciu cauzat sau alte cheltuieli.
 
Confidențialitatea datelor
În cazul în care decideți să puneți la dispoziția Asociația Sprijin Fără Frontiere datele dvs. personale, sunteți de acord că aceste date vor fi transmise fără o criptare prealabilă și că Asociația Sprijin Fără Frontiere are dreptul de a stoca și utiliza datele menționate în conformitate cu prevederile Regulamentului Asociației Sprijin Fără Frontiere privind utilizarea datelor confidențiale.

Securitatea transmisiei de date
Internetul este o necesitate globală. Prin utilizarea acestui site sau prin comunicarea cu noi prin e-mail, formular de contact sau alte mijloace similare, sunteți de acord cu transmiterea necriptată a tuturor datelor către Asociația Sprijin Fără Frontiere. Datele transmise prin aceste canale nu sunt nici confidențiale nici sigure; datele transmise pot fi pierdute sau vizualizate, interceptate sau modificate de către terțe persoane și pot ajunge dincolo de granițele țării. Din motive tehnice și a riscurilor inerente ale sistemului orice transmisie a datelor dvs. se face pe propriul risc. Aceste condiții se modifică doar în cazul în care Asociația Sprijin Fără Frontiere vă oferă o opțiune pentru transmiterea criptată a datelor. Prin contactarea Asociația Sprijin Fără Frontiere prin cale electronică autorizați ca Asociația Sprijin Fără Frontiere să răspundă mesajelor dvs. pe cale electronică. Asociația Sprijin Fără Frontiere nu își asumă nici o responsabilitate față de dvs. sau alte persoane pentru daunele care apar în urma mesajelor trimise către și recepționate de la Asociația Sprijin Fără Frontiere prin e-mail sau orice altă formă de transmitere electronică.