Despre noi

Sprijin fără frontiere … un nume care vorbește despre dorința și viziunea inimii noastre, aceea de a veni în sprijinul familiilor nevoiase, în primul rând a copiilor nevoiași pentru a împiedica abandonul școlar și a da o șansă la o viață mai bună. Totul a început în anul 2013 când am văzut situația unor copii și bătrâni din județul nostru: familii fără curent electric, fără rechizite școlare pentru copii, fără paturi, dulapuri sau mese. Ne-am dorit mult să-i putem ajuta și putem spune că dorința inimii noastre s-a împlinit și se împlinește prin colaborarea cu oameni care au aceeași viziune cu noi.

Până în momentul de față am susținut familii din localitățile Ciucurova, Nicolae Bălcescu, Chilia Veche, Mihai Viteazu, Cataloi și Telița cu alimente, jucării, rechizite și lemne pentru iarnă. Am renovat unele locuințe pentru a oferi un loc mai bun de trai copiilor, i-am încurajat și verificat pe copii să frecventeze școala și am organizat tabere la munte și în Deltă. Pe scurt, nivelul de trai al acestor familii a fost îmbunătățit, speranța și bucuria copiilor și a familiilor au fost și sunt suficiente să ne aminteasca de faptul că tot ceea ce facem și am făcut merită!

În momentul de față dorim să continuăm ceea ce am început, dar să ne extindem și în alte localități. Puteți sprijini aceste proiecte prin donarea de jucării, mobilă, biciclete, rechizite etc.