Despre noi

Sprijin fara frontiere … un nume care vorbeste despre dorinta si viziunea inimii noastre, aceea de a veni in sprijinul familiilor nevoiase, in primul rand a copiilor nevoiasi pentru a impiedica abandonul scolar si a da o sansa la o viata mai buna. Totul a inceput in anul 2013 cand am vazut situatia unor copii si batrani din judetul nostru: familii fara curent electric, fara rechizite scolare pentru copii, fara paturi, dulapuri sau mese. Ne-am dorit mult sa-i putem ajuta  si putem spune ca dorinta inimii noastre s-a implinit si se implineste prin colaborarea cu oameni care au  aceeasi viziune cu noi.

Pana in momentul de fata am sustinut familii din localitatile Ciucurova, Nicolae Balcescu, Chilia Veche, Mihai Viteazu ,  Cataloi, Telita… cu alimente, jucarii, rechizite, lemne pentru iarna, am renovat unele locuinte pentru a oferi un loc mai bun de trai copiilor, i-am incurajat si verificat pe copii sa frecventeze scoala si am organizat tabere la munte si in Delta. Pe scurt, nivelul de trai al acestor familii a fost imbunatatit, speranta si bucuria copiilor si a familiilor au fost si sunt suficiente sa ne aminteasca faptul ca tot ceea ce facem si am facut merita!

In momentul da fata dorim sa continuam ceea ce am inceput, dar sa ne extindem si in alte localitati. Puteti sprijini aceste proiecte prin donarea de jucarii, mobila, biciclete, rechizite etc.