Ajută cu 3,5%

Termenul de depunere a Declaraţiei 230 este 30 iunie 2022.

Puteţi depune formularul direct, trimițându-l prin poştă cu confirmare de primire la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) de care aparţineți cu domiciliul. Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF Spaţiul privat virtual. Data limită de depunere a formularelor la Administraţia Financiară de care aparţineți este 30 iunie 2022.

Acum este mai uşor să ajuţi copiii!

Asociația Spriijn Fără Frontiere a lansat campania de strângere de fonduri, bazată pe Prevederea 3,5% din Codul Fiscal. Potrivit art. 79 din Codul Fiscal – Legea 571/2003 (cu modificările şi completările ulterioare), orice salariat poate dispune statului să direcţioneze până la 3,5% din impozitul pe venitul anual, pentru susținerea entităților nonprofit și a unităților de cult, care sunt furnizori de servicii sociale acreditați.

Prin această campanie se creează un mecanism simplu, prin care un cetăţean poate să decidă cum vor fi cheltuiţi 3,5% din impozitul datorat pe venit, direcţionând această sumă către Asociația Spriijn Fără Frontiere.

Poţi ajuta copiii, fără să te coste nimic!  În cazul în care nu redirecționezi acești 3,5%, banii rămân statului. Vă rugăm să ne contactați pentru detaliile aferente.